Erik_van_Koolwijk

Erik van Koolwijk

Ik wilde bezig zijn met de techniek, ontwerpen; ik moest mijn creatieve ei kwijt. Het duurde even voordat ik de juiste draai gevonden had.  Na een half jaar ‘Civiele Techniek en Management’ aan de Universiteit Twente stapte ik over naar de HTS om Bouwkunde te studeren. Hier leerde ik Jasper kennen. Ik specialiseerde me in uitvoeringstechniek en ik had veel plezier in de opleiding. Na vier jaar was het zover: ik was klaar om aan de slag te gaan. Toch bleef de wens om nog meer te leren aan me knagen. Ik had nog niet het gevoel dat ik klaar was, ik wilde meer. Via de TU Eindhoven kwam ik aanraking met architectuur. Ik kreeg er energie van en voelde me als een vis in het water. Al gauw stonden alle benodigde vakken voor een architectentitel op de lijst.

Met het diploma vers op zak ging ik op zoek naar een baan waar ik vrijheid kreeg om mezelf te ontwikkelen. Tijdens die zoektocht kwam ik terecht bij K3 architectuur. Hier kreeg ik de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen tot zelfstandig architect. Na vijf jaar kwam de vraag of we het bedrijf wilden overnemen: een kans die we niet konden laten liggen. Ik voel me iedere dag bevoorrecht dat ik me bezig mag houden met dat wat ik het liefste doe en dat ons ontwerp, samen met het team, wordt uitgewerkt tot een thuis voor de bewoners. Wíj zijn verantwoordelijk voor het succes van K3 architectuur en we doen elke dag ons uiterste best om alles eruit te halen. Dat is iets waar ik veel voldoening uit haal.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met duurzame architectuur, herbestemming, wijkaanpak of renovatie? Neem contact op via +31(0)26 20 20 263 of info@k3architectuur.nl.