Jasper_van_der_Linde

Jasper van der Linde

Op de basisschool zag ik het al voor me: ik zou architect worden. Met mijn neus tegen het raam bekeek ik vanaf de achterbank de gebouwen om me heen en was ik niet te bescheiden om te vertellen hoe het véél beter kon. Altijd in de weer met Lego of het bouwen van hutten: ik kon mijn creativiteit prima kwijt. Tijdens mijn studie had ik wat doorzettingsvermogen nodig, want de weg was best lang. Maar knokken voor wat je wil bereiken zit gelukkig in mijn karakter, iets waar ik trots op ben en waar ik profijt van heb. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben en geholpen mijn dromen na te jagen. Ik had een doel voor
ogen en de visie op mijn toekomst heeft me door mijn studietijd geholpen. Gelukkig. Ik beleef het plezier in mijn vak nog iedere dag.

Architectuur is een breed vakgebied met veel mooie kanten. Het betekent dat je op zoek gaat naar een passende oplossing voor de vraag, veel in gesprek bent met belanghebbenden en dat je je creativiteit de vrije loop laat. Ik werk graag aan woningbouwprojecten. Wonen staat dicht bij iedereen, maar is tegelijkertijd heel divers. Je moet nadenken over een goede, passende leefomgeving, zodat de bewoners een basis hebben voor een gelukkiger leven. Wat mij iedere keer weer gelukkig maakt, is wanneer hard werken resulteert in iets tastbaars.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met duurzame architectuur, herbestemming, wijkaanpak of renovatie? Neem contact op via +31(0)26 20 20 263 of info@k3architectuur.nl.